Η ντουζιέρα που... τραγουδάει μαζί σου [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Η ντουζιέρα που... τραγουδάει μαζί σου [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο κι αν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε όλοι έχουμε τραγουδήσει τουλάχιστον μία φορά στο ντους, ενώ αποτελεί χρόνιο πρόβλημα η μεταφορά της αγαπημένης μας μουσικής στο μπάνιο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή καταστροφής της συσκευής από την υγρασία. Τη λύση έρχεται να δώσει η Ρώσικη εταιρία Κόλερ με την μοναδική ντουζιέρα – ηχείο.

Η απίστευτη ντουζιέρα, διαθέτει αποσπώμενο ηχείο με Bluetooth που «κολλάει» στην ντουζιέρα με μαγνήτη και τραγουδά για σας καθώς κάνετε μπάνιο. Το ηχείο σας κάνει μπάνιο και παράλληλα σας παίζει μουσική, ενώ υπόσχεται έως και 7 ώρες συνεχόμενου μουσικού μπάνιου χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

Δείτε στις εικόνες και το βίντεο που ακολουθεί πως χρησιμοποιείται και πως συνδέεται στη ντουζιέρα το απίστευτο αυτό ντους - ηχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ