Αγριεύει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά - iefimerida.gr

Αγριεύει ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές καταιγίδες κυρίως στις Νότιες περιοχές της χώρας και βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται σήμερα σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 20 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις θα πνέουν οι άνεμοι στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κυρίως στην έξοδο του Πατραϊκού κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και σε κάποιες περιοχές και καταιγίδες ενώ από το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ