Οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν στο NBA και δύο «κουνελάκια» έκαναν πράξη τη... ροζ υπόσχεσή τους - iefimerida.gr

Οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν στο NBA και δύο «κουνελάκια» έκαναν πράξη τη... ροζ υπόσχεσή τους

hit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκπλήρωση της υπόσχεσής τους για στοματικό έρωτα προς τους χιλιάδες φίλους τους στο twitter προχώρησαν δύο Αμερικανίδες πρωταγωνίστριες της ροζ βιομηχανίας.

Πριν από μερικούς μήνες οι Σάρα Τζέι και Αντζελίνα Κάστρο υποσχέθηκαν πως θα πρόσφεραν κάποιες στιγμές... απόλαυσης σε όλους όσοι τις ακολουθούν στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, αν οι Μαϊάμι Χιτ κατάφερναν να πάρουν το πρωτάθλημα.

Η αγαπημένη ομάδα των δύο σταρ κατέκτησε το πρωτάθλημα και έτσι ήρθε και η «ημέρα πληρωμής», όπως έγινε γνωστό και... επισήμως, καθώς η όλη διαδικασία μεταδόθηκε live από ιστοσελίδα, ενώ δημιουργήθηκε και ξεχωριστό #hashtag στο twitter.

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν οι συμμετέχοντες να δέχονταν να βιντεοσκοπηθούν.

«Οι φανς ήταν πολύ γενναίοι που ήρθαν για να πάρουν το βραβείο. Όλα έχουν καταγραφεί. Ήταν μία από τις καλύτερες σκηνές στην καριέρα μου στο δίκτυο», είπε η Σάρα Τζέι, ενώ η Αντζελίνα Κάστρο τόνισε: «Όταν είχαμε κάνει αυτή την υπόσχεση στο twitter, πολλοί ήταν σκεπτικοί. Ουδείς πίστευε ότι θα το κάναμε. Ήταν μία μοναδική εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω τους φανς που δεν είχαν πρόβλημα να έρθουν και να δεχτούν να βιντεοσκοπηθούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter NBA Miami Heat ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ