Στο «σφυρί» παπούτσια του Ιμπραΐμοβιτς-Με αυτά μπήκε το καλύτερο γκολ στην Ιστορία - iefimerida.gr

Στο «σφυρί» παπούτσια του Ιμπραΐμοβιτς-Με αυτά μπήκε το καλύτερο γκολ στην Ιστορία

Στο «σφυρί» τα παπούτσια με τα οποία μπήκε το καλύτερο γκολ στην Ιστορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς αμφιβολία ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας και το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε με ψαλιδάκι στο φιλικό αγώνα Σουηδίας-Αγγλίας ήδη έχει αρχίσει να θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά όλων των εποχών, αν όχι το καλύτερο.

Με αυτό το σκεπτικό ο συμπαίκτης του σούπερσταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στην εθνική ομάδα, Γιόνας Ολσεν αποφάσισε να πουλήσει τα διάσημα, πλέον, παπούτσια με τα χρήματα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Ολσεν έγινε πρόσφατα πατέρας, αλλά το παιδί του γεννήθηκε επτά εβδομάδες νωρίτερα με κίνδυνο της υγείας του με αποτέλεσμα ο παίκτης τη Γουέστ Χαμ να αποφασίσει να πραγματοποιήσει δημοπρασία για τα πρόωρα γεννημένα παιδιά.

«Εγώ με τη γυναίκα μου Φρίντα, λόγω του δικού μας παιδιού, της αγαπημένης μας Άναμπελ, η οποία γεννήθηκε 7 εβδομάδες νωρίτερα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία δημοπρασία για τα πρόωρα γεννημένα μωρά. Θα έχουμε αντικείμενα προσωπικά μου, από το ποδόσφαιρο, όπως φανέλες, παπούτσια και άλλα. Μέσα από τον λογαριασμό μου στο twitter θα σάς ενημερώσω τις επόμενες ημέρες. Τα ποσά θα είναι μικρά, αφού άπαντες θα πρέπει να δώσουν 5 λίρες και ο νικητής θα βγει τυχαία. Σκοπός, είναι να μαζευτούν 10.000 λίρες» ήταν τα λόγια του Σουηδού αμυντικού ο οποιός πρόσθεσε «Σε αυτά τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, θα είναι και τα παπούτσια που φορούσε στο παιχνίδι με την Αγγλία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς» προκαλώντας πανικό στους απανταχού συλλέκτες και ποδοσφαιρόφιλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ