Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κόλιν Φάρελ για το δράμα του παιδιού του - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Κόλιν Φάρελ για το δράμα του παιδιού του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θεωρείται ένας από τους «σκληρούς» του Χόλιγουντ και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα μίντια με διάφορες «αταξίες», ωστόσο, η οικογενειακή του ζωή παρέμενε πάντα στο σκοτάδι μέχρι που ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας του γιου του.

Μιλώντας στο InstyleUSA ο Κόλιν Φάρελ δήλωσε ότι είναι πλέον μέλος του ιδρύματος για Angelman Syndrome, ασθένεια από την οποία πάσχει ο 9χρονος γιος του Τζέημς, γεγονός που άλλαξε τη ζωή του εντελώς, καθώς, ως γονιός ενός παιδιού με ειδικές ικανότητες, αισθάνεται ότι μπορεί, πλέον, να προσφέρει περισσότερο.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για τη νευρο-γενετική διαταραχή του μιρκού Τζεημς στο 2007, όταν οι Παραολυμπιακοί της Σαγκάης του έδωσαν τη δύναμη να ανοιχτεί στο κοινό.

Από εκείνη τη στιγμή η ζωή του απέκτησε καινούργιο νόημα τονίζει ο Φάρελ αναδεικνύοντας, παράλληλα, το πόσο δύσκολο είναι να βιώνει ως γονιός ένα συνεχές άγχος, πόνο και απογοήτευση.

Σε μια στιγμή απίστευτης ειλικρίνειας υποστήριξε ότι «Κυριολεκτικά έσπασα στα δύο, όταν ο γιος μου κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα σε ηλικία 4 ετών. Η επόμενη μεγάλη του νίκη ήταν στα 6, όπου και κατάφερε να αρθρώσει τις πρώτες του λέξεις. Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη!»

Το σύνδρομο Angelman είναι μια νευρο γενετική διαταραχή με κύρια συμπτώματα τη διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία, αλλά και κρίσεις επιληψίας, σπασμωδικές κινήσεις και διαταραχή ύπνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ