Για κοινωνική έκρηξη προειδοποιούν την κυβέρνηση οι ταξιτζήδες - iefimerida.gr

Για κοινωνική έκρηξη προειδοποιούν την κυβέρνηση οι ταξιτζήδες

Για κοινωνική έκρηξη προειδοποιούν την κυβέρνηση οι ταξιτζήδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη των ταξιτζήδων καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων.

Με επιστολή της η ΠΟΙΤΑ προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά αλλά και τους, υπουργό Υποδομών και Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέα Ανδρεάδη, πρόεδρο του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) Γιώργο Τελώνη και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταγγέλλει ότι «η συνεργασία Τρόικα - επιχειρηματιών εξοντώνει την κοινωνία».

Στην επιστολή της η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων αναφέρει πως έχει αποδειχθεί «με τον πιο πειστικό τρόπο ότι έχετε τη δυνατότητα να επηρεάζετε την Τρόικα και να επιβάλλετε ποινές εκτέλεσης για όποιο κομμάτι της κοινωνίας θέλετε».

«Γνωρίζουμε ότι, την ίδια ώρα που οι αυτοκινητιστές ταξί δίνουν αγώνα επιβίωσης, εσείς πανηγυρίζετε αφού εξασφαλίσατε και το παντεσπάνι σας» συνεχίζουν στην επιστολή τους οι αυτοκινητιστές ταξί.

Με σκληρή γλώσσα απευθύνονται και προς το προεδρείο του ΣΕΤΕ και του HATTA, επισημαίνοντάς τους ότι «όταν ο μισός κλάδος θα εργάζεται, ο άλλος μισός θα είναι έξω από τις επιχειρήσεις σας ελέγχοντας τη νομιμότητα του -κλεμμένου μας - έργου σας και απαιτώντας συσσίτιο για μας και τις οικογένειές μας».

«Αν αυτή η κατάσταση σας ενοχλεί, μπορείτε να ζητήσετε από τους προστάτες σας, Ολγα Κεφαλογιάννη και Κωστή Χατζηδάκη να στείλει τα ΜΑΤ για να μας εκτελέσουν και κυριολεκτικά. Ισως χρειαστεί να αναλάβετε και τα έξοδα της κηδείας μας, αλλά μπροστά στο παντεσπάνι που σας χάρισε η κυβέρνηση αυτά τα έξοδα είναι μηδαμινά» συνεχίζουν στην αποστολή τους.

«Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην σας χαλάει χατίρι και αφού οι επιθυμίες σας είναι διαταγή για αυτήν (την κυβέρνηση) ας αναλάβει και την ευθύνη για την κοινωνική έκρηξη» καταλήγουν οι αυτοκινητιστές ταξί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ