Καμίνης: Δεν σβήσαμε εμείς τα φώτα στους αγανακτισμένους! - iefimerida.gr

Καμίνης: Δεν σβήσαμε εμείς τα φώτα στους αγανακτισμένους!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έβγαλε σήμερα ανακοίνωση που διαψεύδει τα... συνωμοσιολογικά σενάρια που ήθελαν να κρύβεται ο Δήμος Αθηναίων πίσω από την χθεσινοβραδινή διακοπή ρεύματος στην διαδήλωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων cityofathens.gr και αναφέρει τα εξής: Οι χθεσινές φοβερές «αποκαλύψεις» σε τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με τις οποίες ο δήμαρχος Αθηναίων, ευθύνεται προσωπικά για το βραχυκύκλωμα που προκάλεσε προβλήματα στον φωτισμό της πλατείας Συντάγματος, μας υποχρεώνουν να προβούμε σε ακόμα μια διάψευση.

Διαβεβαιώνουμε λοιπόν τους συνωμοσιολόγους 'ρεπόρτερ' ότι η δημοτική αρχή δεν ευθύνεται ούτε για το χθεσινό βραχυκύκλωμα, ούτε καν για την ξαφνική βροχή χτες, στην Αθήνα, τα αίτια της οποίας εξετάζουμε, πάντως, με όλη τη σοβαρότητα που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ