Νέα εφαρμογή στο Facebook προσφέρει πάνω από 1,7 εκατ. αγγελίες για δουλειά - iefimerida.gr

Νέα εφαρμογή στο Facebook προσφέρει πάνω από 1,7 εκατ. αγγελίες για δουλειά

Νέα εφαρμογή στο Facebook προσφέρει πάνω από 1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει αγγελίες εργασίας έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και λίγες ημέρες στο Facebook. Μέσω αυτής το κοινωνικό δίκτυο επιχειρεί ένα άνοιγμα στην αγορά εύρεσης εργασίας.

Η εφαρμογή έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου. Σε αυτήν, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε 1,7 εκατομμύρια αγγελίες για εύρεση εργασίας, από υπηρεσίες όπως το Monster και το Branch Out.

Η πρωτοβουλία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στο Facebook και το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, αλλά και με τρεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Η εφαρμογή εύρεσης εργασίας αποτελεί μια σημαντική αλλαγή στη γραμμή «πλεύσης» του Facebook, καθώς έως τώρα οι δραστηριότητές του ήταν επικεντρωμένες σχεδόν αποκλειστικά στην προσωπική δικτύωση μέσω Ιντερνετ.

Αυτή η «στροφή» του Facebook, αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τη διαδικτυακή πύλη LinkedIn, η οποία κατέχει τα πρωτεία παγκοσμίως στον τομέα της εύρεσης εργασίας με 187 εκατομμύρια χρήστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ