Η τελευταία συναυλία των Led Zeppelin, απόψε στο Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

Η τελευταία συναυλία των Led Zeppelin, απόψε στο Μέγαρο Μουσικής

Η τελευταία συναυλία των Led Zeppelin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ιστορικοί Βρετανοί ρόκερ Led Zeppelin, έρχονται απόψε στην οθόνη του Μέγαρου Μουσικής μέσα από την προβολή της τελευταίας τους συναυλίας στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου το 2007.

Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν ένας φόρος τιμής στον Αχμέτ Έρτεγκαν, δημιουργό της δισκογραφικής εταιρίας Atlantic Records και είχε τεράστια προσέλευση, αφού τουλάχιστον 20 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν προσπαθήσει να βρουν εισιτήρια. Το φιλμ της συναυλίας έχει ήδη παρουσιαστεί στο Μανχάταν, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, το Τόκιο και προγραμματίζεται να προβληθεί σε 1.500 μεγάλες οθόνες σε 40 χώρες και η εκδήλωση αυτή γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του DVD, Celebration Day που θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα στη δεκαετία του '60 και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια απογειώθηκαν γράφοντας μερικά από τα πιο επιδραστικά τραγούδια της ροκ μουσικής, ενώ πούλησαν 300 εκατομμύρια άλμπουμ και καταγράφηκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τον αριθμό των συναυλιών τους και το πλήθος των θεατών τους.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη
Ώρα: 21:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ