Σόου Παναγιώτη Ψωμιάδη με χειροπέδες στην τηλεόραση [εικόνα] - iefimerida.gr

Σόου Παναγιώτη Ψωμιάδη με χειροπέδες στην τηλεόραση [εικόνα]

Σόου Παναγιώτη Ψωμιάδη με χειροπέδες στην τηλεόραση [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φορώντας χειροπέδες εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση ο υπό αναστολή περιφερειάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό.

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε ότι δεν θέλει να έχει σχέση πλέον με τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας:«Βγήκα προεκλογικά στον αγώνα, βγήκα στα κάγκελα για να ξαναφέρω πίσω το λαό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές. Ο Ψωμιάδης τελείωσε, μην του ξαναπείτε να βγει μπροστά γιατί τον εξαπατήσατε, τον εξευτελίσατε».

Δικαιολογώντας τις χθεσινές αντιδράσεις των πολιτών στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι καταδίκασε τα επεισόδια σε βάρος του Γερμανού προξένου, είπε:«Τι περιμένετε από τον λαό; Να πάει λουλούδια σε αυτόν που του κόβει το ρεύμα;»

Και κατέληξε, αποκαλυπτικά: Εγώ έκλεισα παράνομα την περιφέρεια για να έρθω σε ρήξη με αυτούς που επιβάλλουν τα μέτρα...»

Βεβαίως δεν είπε ότι ο ίδιος δεν είναι πλέον περιφερειάρχης, αλλά ο αδελφός του Διονύσης ο οποίος όμως, όπως αποκαλύπτεται, λειτουργεί αντ' αυτού.

Σόου Παναγιώτη Ψωμιάδη με χειροπέδες στην τηλεόραση [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ