Αστυνομικός σε αρχηγό μαφίας: «Συγνώμη boss – Δεν μπόρεσα να σταματήσω την ΕΛ.ΑΣ» - iefimerida.gr

Αστυνομικός σε αρχηγό μαφίας: «Συγνώμη boss – Δεν μπόρεσα να σταματήσω την ΕΛ.ΑΣ»

Αστυνομικός σε αρχηγό μαφίας: «Σου ζητώ συγνώμη – Πρόσεχε η ΕΛ.ΑΣ θα κάνει ελέγχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της μαφίας των ναρκωτικών έφερε στο φως τη δράση επίορκων αστυνομικών, οι οποίοι βοηθούσαν το «κύκλωμα» που γέμιζε το νησί με όπλα και ναρκωτικά.

Από τις έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ και τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών ήρθε στο φως μία απίστευτη συνομιλία του αξιωματικού της αστυνομίας που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον αρχηγό της μαφία της Κρήτης.

Ο επίορκος αστυνομικός όχι μόνο ενημέρωσε τον αρχηγό του κυκλώματος για την αστυνομική επιχείρηση που έγινε τον περασμένο Αύγουστο σε αγροτική περιοχή του Λασιθίου, αλλά απολογείται κιόλας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την επιχείρηση που είχε ως στόχο τον εντοπισμό χασισοφυτείας με τη συμμετέχουν αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, του ΤΑΕ Λασιθίου και της ΟΕΑ.

Όπως αναφέρει το «Έθνος» ο ένστολος προσπάθησε να απολογηθεί στα μέλη του κυκλώματος και στον «αρχηγό» της οργάνωσης για την επέμβαση της αστυνομίας, την οποία δεν κατάφερε να σταματήσει. «Σου ζητώ συγνώμη boss, η ΕΛ.ΑΣ θα κάνει ελέγχους, οπότε πρόσεχε».

Παράλληλα δίνει χρήσιμες οδηγίες στον αρχηγό της οργάνωσης και τον συμβουλεύει να προσέχει, αλλά και πώς θα αποφύγει τον έλεγχο σε ενδεχόμενη περίπτωση καταμέτρησης των ζώων του από το ΤΑΕ Λασιθίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ