Το δράμα του Τσάκωνα-«Έχω χρέη, ένα αδελφό με νοητική στέρηση και μια αδελφή με επιληψία» - iefimerida.gr

Το δράμα του Τσάκωνα-«Έχω χρέη, ένα αδελφό με νοητική στέρηση και μια αδελφή με επιληψία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικά ειλικρινής υπήρξε ο Κώστας Τσάκωνας σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Εκεί που μίλησε για τα χρέη του, τα αδέλφια του που φροντίζει, ακόμη και το κέρατο που έριξε στην γυναίκα του.

«Κανονικά θα έπρεπε να έχω τρελαθεί. Έχω χρέη. Έχω έναν αδελφό με νοητική στέρηση και μία αδελφή με επιληψία. Εγώ τους προστατεύω. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το 2004, μου άφησε δύο παιδιά να τα προστατεύω εγώ. Αν δεν έχω τρελαθεί ακόμα ευθύνεται ο χαρακτήρας και η στάση ζωής μου». Αυτό δήλωσε ο 70χρονος κωμικός στα πλαίσια της εξαιρετικής συνέντευξης που του έκανε ο Γιάννης Βίτσας για το Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας πως «Όποτε δούλευα περιοδεία στο θέατρο, ο αδελφός μου με κοιτούσε με μάτια θλιμμένου σκύλου. Μου έλεγε: 'γιατί θα φύγεις'; Τι να του έλεγα... πάω να δουλέψω να βγάλω χρήματα για να σας ζήσω; Δίνω τα πάντα για να μπορούν τα αδέλφια μου να ζουν άνετα, να μην τους λείπει τίποτα. Είναι η ψυχή μου, το αίμα μου. Όσο ζω και υπάρχω θα φροντίζω για τα αδέλφια μου».

Στα πλαίσια αυτού του ιερού σκοπού του, ο Τσάκωνας αναγκάζεται -ειδικά την τελευταία πενταετία- να κάνει ότι δουλειά περνά από τα χέρια του «Έχω κάνει τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον σοβατζή, τον τεντά, τον ξυλουργό, τον σιδερά και τον αλουμινά. Από τον τηλεοπτικό τοπίο είμαι εξαφανισμένος. Δεν με αποδέχεται κανείς επ' ουδενί. Είναι ένα περίεργο κύκλωμα, που πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις. Ενίοτε με έχουν πάρει για έναν guest ρόλο».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο κέρατο που έχει ρίξει στην επί 43 χρόνια γυναίκα του «Έχω μία γυναίκα διαμάντι. Έκανα μερικές λαμογιές στην ζωή μου, αλλά ήταν αξιοπρεπής κυρία και τις ανέχθηκε. Απάτησα την γυναίκα μου κι εκείνη στάθηκε δίπλα μου και με ανέχθηκε. Έκανε πως δεν τα άκουσε, πως δεν τα είδε και με συγχώρεσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ