Dolly Parton: Ξοδεύω πολλά λεφτά για να δείχνω τόσο φτηνή - iefimerida.gr

Dolly Parton: Ξοδεύω πολλά λεφτά για να δείχνω τόσο φτηνή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις πιο διάσημες ατάκες της Dolly Parton: «Κοστίζει πολλά λεφτά για να δείχνω τόσο φτηνή». Η 65χρονη σταρ της country δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη στο βρετανικό CQ ότι ποτέ δεν φοράει ένα ρούχο παραπάνω από μια φορά. «Αφότου βάλω αυτήν την μπλούζα, θα την διπλώσω, θα την βάλω στην ντουλάπα μου και δεν θα την ξαναφορέσω ποτέ». Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πού φυλάει την τεράστια γκαρνταρόμπα της –μάλλον σε ένα από τα οχτώ σπίτια της στην Αμερική.

Τα ρούχα της Dolly φτιάχνονται ειδικά γι’ αυτήν καθώς στο 1,50 ύψος και με διάμετρο στήθους 80 DD, είναι κάπως δύσκολο να βρει κάτι στο μέγεθός της. Σημειωτέον ότι το διάσημο προσόν της είναι αποτέλεσμα χειρουργικής ενίσχυσης, κάτι το οποίο η ίδια δεν έχει αρνηθεί ποτέ. Μια άλλη διάσημη ατάκα της: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πάω για τρέξιμο γιατί με αυτό το στήθος θα κατέληγα με τα μάτια μαυρισμένα». Στη συνέντευξη της παραδέχτηκε ότι φοράει και περούκες τις οποίες ενίοτε χάνει ενώ σε ερώτηση για το ιδιαίτερο στιλ της, δήλωσε ότι το αντέγραψε από την «τσούλα του χωριού» όταν μεγάλωνε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη του Τεννεσί. Θεα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dolly Parton μουσική country
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ