Αυτός είναι ο άνθρωπος που διέλυσε μία από τις 20 συλλεκτικές Lamborghini Murcielago [Εικόνες]

Ο Αντριου Μίτσινσον θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους μηχανικούς και οδηγούς αυτοκινήτων στην Αγγλία, ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε ένα σκληρό παιχνίδι και το πρώτο του αυτοκινητιστικό ατύχημα έμελλε να το πάθει με ένα από τα πιο σπάνια αμάξια στον κόσμο.

Ο ίδιος τα έριξε στον ολισθηρό δρόμο, τα φύλλα των δέντρων και στο αρκετά «ευαίσθητο» γκάζι του αυτοκινήτου.

Η Lamborghini Murcielago LP640 είναι ένα από τα πιο γρήγορα αμάξια που έχουν κατασκευαστεί με επιτάχυνση 0-60 μίλια ανα ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Ο Μίτσινσον, ο οποίος έκανε test drive στη Lamborghini, δήλωσε ότι το έχασε τον έλεγχο του αμαξιού, χτύπησε στο κράσπεδο και προσέκρουσε σε ένα «ποταπό» Ford Focus με αποτέλεσμα να διαλύσει την πίσω πλευρά του πανάκριβου αυτοκινήτου.

Για την ιστορία υπάρχουν μόνο άλλες 20 τέτοιες Lamborghini Murcielago LP640 στον πλανήτη και η αξία της καθεμίας υπολογίζεται στις 220.000 λίρες Αγγλίας.

Ο λογαριασμός: Αλλαγή προφυλακτήρα και κάτι σπασμένα φανάρια ίσον 20.000 λίρες.

Ο ιδιοκτήτης του αμαξιού, πάντως, ο πολυεκατομμυριούχος Στήβεν Λίχεη γκρινιάζει καθώς θεωρεί ότι το χτύπημα θα επηρεάσει την αγοραστική αξία του αυτοκνήτου, καθώς η Lamborghini έχασε τον μοναδικό της χαρακτήρα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ