«Δεν φταίει το Πολυτεχνείο για το σήμερα» λένε οι Φυλακισθέντες - Εξορισθέντες - iefimerida.gr

«Δεν φταίει το Πολυτεχνείο για το σήμερα» λένε οι Φυλακισθέντες - Εξορισθέντες

«Δεν φταίει το Πολυτεχνείο για το σήμερα» λέει ο πρόεδρος των Φυλακισθέντων - Εξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως το Πολυτεχνείο βάλλεται από πολλές πλευρές επειδή κάποιοι επιχειρούν να το ενοχοποιήσουν για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων – Εξορισθέντων Νίκος Τριανταφύλλου.

«Για τη σημερινή κατάσταση της χώρας δεν φταίει ούτε το Πολυτεχνείο, αλλά ούτε και εκείνοι που συμμετείχαν στην εξέγερση. Όπως επίσης δεν φταίει το Πολυτεχνείο αν κάποιοι εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους σ' αυτή την εξέγερση» σημείωσε ο κ. Τριανταφύλλου που απάντησε και στις... αφίσες της Χρυσής Αυγής για τους νεκρούς του Πολυτεχνίου: «Δεν είναι συνομιλητής μας η Χρυσή Αυγή», τόνισε και συνέχισε: «Θα μας εξέπληττε αν έλεγε άλλα πράγματα απ' αυτά που λέει».

«Την ιστορία δεν θα την ξαναγράψει κανείς. Το Πολυτεχνείο έχει νεκρούς και δεν τους διαπραγματευόμαστε» ανέφερε η αντιπρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Τώνια Μοροπούλου -που είναι υπεύθυνη για τις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ