Hewlett Packard και Universal Music ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα υπηρεσία - iefimerida.gr

Hewlett Packard και Universal Music ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα υπηρεσία

Hewlett Packard και Universal Music ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα υπηρεσί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνεργασία με την Universal Music Group ανακοίνωσε η Hewlett - Packard λανσάροντας το πρόγραμμα HP Connected Music, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλο μουσικό περιεχόμενο και πολλά προνόμια για τους φίλους της μουσικής.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε όλα τα νέα HP desktop και notebook σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική που διαθέτουν Microsoft Windows 8 και ανάμεσα στις δυνατότητές της περιλαμβάνει και πρόσβαση σε αποκλειστικές παρουσιάσεις καλλιτεχνών της Universal καθώς και μουσικές εμπειρίες, όπως γνωριμίες με τραγουδιστές, επισκέψεις σε στούντιο ηχογράφησης κ.α.

«Οι πελάτες θέλουν να απολαμβάνουν ψυχαγωγία μέσα από τις προσωπικές τους συσκευές» τονίζει ο αντιπρόεδρος της HP Έρικ Κάντορ και πρόσθεσε: «Η Hewllett - Packard αντιλαμβάνεται τον υπολογιστή ως την καρδιά της ψυχαγωγίας και για αυτό το λόγο επιτρέπει στους πελάτες της να δημιουργούν, να καταναλώνουν και να μοιράζονται το περιεχόμενο που αγαπούν»

Επίσης, πέρα από τις καταπληκτικές δυνατότητες του HP Connected Music, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους φαν της εταιρίας, αφού στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου προγράμματος, η HP και η Universal, διοργανώνουν ιδιωτική συναυλία στο Παρίσι με το μουσικό συγκρότημα No Doubt.

Η πλατφόρμα της HP είναι ήδη διαθέσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.hpconnectedmusic.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ