Ο Επισκέπτης του Τένεσι Γουίλιαμς κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Dybbuk Club Prive - iefimerida.gr

Ο Επισκέπτης του Τένεσι Γουίλιαμς κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Dybbuk Club Prive

Ο Επισκέπτης του Τένεσι Γουίλιαμς κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Dybbuk Club Prive
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Τένεσι Γουίλιαμς, γίνεται θεατρικό πρόσωπο σε μία απρόσμενη εμφάνισή του στη σκηνή με έναν αυτοσαρκαστικό ροκ μονόλογο στον οποίο παρουσιάζει όλα τα στοιχεία της ζωής και της Τέχνης του με όλη την ειλικρίνεια που τον διακρίνει.

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στο μεταπολεμικό Κάπρι, όπου η γηραιά εκατομμυριούχος κυρία Γκόφορθ δέχεται στη βίλα της την επίσκεψη ενός όχι τόσο νεαρού πια ζιγκολό, του Κρις Φλάντερς. Οι προειδοποιήσεις της γραμματέως της Μπλάκι και της φίλης της Μάγισσας του Κάπρι να μη συναντήσει τον νεαρό, δεν πείθουν την κυρία Γκόφορθ και την οδηγούν τελικά στην αγκαλιά του Επισκέπτη της.

Ο ίδιος ο Τένεσι Γουίλιαμς, μιλώντας στο The Paris Review το 1981 είχε δηλώσει «Όταν γράφω δεν έχω στόχο να σοκάρω τον κόσμο και γι' αυτό εκπλήσσομαι όταν συμβαίνει αυτό. Αλλά δεν πιστεύω πως θα πρέπει να παραλείπουμε από την τέχνη οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή. Παρόλο που ο καλλιτέχνης θα πρέπει να το παρουσιάζει σε μια μοντέρνα και καλαίσθητη εκδοχή. Σκοπός μου είναι να λέω την αλήθεια ακόμα κι αν αυτό κάποιες φορές είναι σοκαριστικό»

Dybbuk Club Privé, (Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι)
Από 15 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:30
Τιμές εισιτηρίων: 12Euro

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ