Ανοίγει και πάλι το θέατρο REX στο κοινό - iefimerida.gr

Ανοίγει και πάλι το θέατρο REX στο κοινό

Ανοίγει και πάλι το θέατρο REX στο κοινό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με Σαίξπηρ σκηνοθετημένο από τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, το Εθνικό Θέατρο ανοίγει και πάλι μετά από δύο χρόνια την σκηνή Κοτοπούλη του REX στην οδό Πανεπιστημίου.

Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» θα είναι η εναρκτήρια παράσταση σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου αν και πάντα ανατρεπτικού Μιχαήλ Μαρμαρινού, μετά τη μεγάλη επιτυχία του το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών με το Insenso. Oι συντελεστές της παράστασης περιγράφουν ένα έργο γιορτή γεμάτο εκπλήξεις, ποίηση και χιούμορ με το φανταστικό και το κωμικό στοιχείο να υφαίνουν έναν σαγηνευτικό ιστό. Πρεμιέρα θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου. Ποιά είναι όμως η υπόθεση του έργου;

Ανοίγει και πάλι το θέατρο REX στο κοινό | iefimerida.gr 0

«Ο Βασιλιάς Θησέας και η Ιππολύτη ετοιμάζουν την γιορτή του γάμου τους όταν τέσσερις νέοι εραστές καταφεύγουν στο δάσος γύρω από την Αθήνα για να ζήσουν τον ερωτά τους, μακριά από τους κανόνες που θέλουν οι γονείς τους να τους επιβάλλουν. Αλλά στο σκοτεινό δάσος, οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν με τους βασιλιάδες των ξωτικών και ο σκανδαλιάρης Πουκ θα μπερδέψει με ξεκαρδιστικό τρόπο τις ζωές των τεσσάρων εραστών! Και όταν θα εμφανιστεί μία ομάδα ντόπιων μαστόρων που ετοιμάζουν μία παράσταση για τις γιορτές του βασιλικού γάμου, τα μαγικά ξόρκια, τα αστεία και τα ανακατέματα θα δημιουργήσουν ένα κουβάρι που μοιάζει αδύνατο να ξεμπλέξει!»

Η μετάφραση του έργου είναι του Διονύση Καψάλη, καλλιτεχνική σύμβουλος και υπεύθυνη για τα κοστούμια είναι η Ντόρα Λελούδα ενώ συμμετέχουν οι: Γιάννης Βογιατζής, Ευγενία Δημητροπούλου, Νίκος Κουρής, Γιώργος Κριθάρας, Περικλής Μουστάκης, Γιώργος Μπινιάρης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Πανταζάρας, Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Ιωάννα Παππά, Εύη Σαουλίδου, Φοίβος Ριμένας, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Χάρης Τσιτσάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ