Σεξ σε πάρκινγκ με 16χρονο μαθητή έκανε καθηγήτρια-Την έπιασε ο σύζυγος μέσω GPS - iefimerida.gr

Σεξ σε πάρκινγκ με 16χρονο μαθητή έκανε καθηγήτρια-Την έπιασε ο σύζυγος μέσω GPS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η 38χρονη Έιμι Νίλι, καθηγήτρια σε Χριστιανική Ακαδημία της Φλόριντα, την οποία έπιασε ο σύζυγός της να κάνει σεξ σε ένα πάρκινγκ με 16χρονο αλλοδαπό μαθητή της.

Μεγάλος χαμένος από όλη την υπόθεση είναι ο μαθητής, ο οποίος βρισκόταν στην Αμερική στα πλαίσια προγράμματος ανταλλαγής μαθητών.

Το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου η 38χρονη καθηγήτρια, με την οποία είχε εδώ και μήνες δεσμό (κάτι που του ζητούσε εκείνη επίμονα), του ζήτησε να βρεθούν γύρω στις 10 π.μ. και να κάνουν σεξ στο οικογενειακό τζιπ, το οποίο πάρκαρε σε ένα parking κοντά στο σπίτι της.

Μόνο που ο σύζυγος, ο οποίος είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει, έψαξε και την βρήκε μέσω ενός app που χρησιμοποιούσε το GPS του κινητού της. Και όταν λέμε την βρήκε, εννοούμε πάνω στην πράξη. Με τον μαθητή να κάθεται στο πίσω μέρος και την δασκάλα να του φοράει το προφυλακτικό.

Ο σύζυγος άφησε τον μαθητή να φύγει, ο οποίος επέστρεψε σπίτι και είπε στην οικογένεια που τον φιλοξενούσε το τι συμβαίνει. Το αποτέλεσμα; Να τον πετάξουν έξω, μαζί με τις αποσκευές του.

Ο 16χρονος βρήκε καταφύγιο σε μια φιλική οικογένεια η οποία πήρε τηλέφωνο την αστυνομία εκ μέρους του.

Αυτή την στιγμή η 38χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 15.000 δολαρίων, ο σύζυγός της έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου και το -αυστηρών χριστιανικών ηθών- σχολείο που δούλευε την έχει απολύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ