Ο Νίκος Βελιώτης με Coti K. και Ιlios πειραματίζονται στη σκηνή του Six Dogs - iefimerida.gr

Ο Νίκος Βελιώτης με Coti K. και Ιlios πειραματίζονται στη σκηνή του Six Dogs

Ο Νίκος Βελιώτης με Coti K. και llios πειραματίζονται στη σκηνή του Six Dogs
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Νίκος Βελιώτης, ο μουσικός πειραματιστής που αγαπήσαμε με τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αγγελάκα το 2008, στον δίσκο «πότε θα φτάσουμε εδώ» που πραγματικά ξεχώρισε, θα βρίσκεται απόψε στο Six Dogs με το συγκρότημα Mohammad, παρουσιάζοντας την καινούρια τους δουλειά

Η μουσική των Mohammad είναι μια εξερεύνηση στις χαμηλές συχνότητες με ζεστή μουσική και σκοτεινές μελωδίες. Το τελευταίο τους δημιούργημα έχει τίτλο «Som Sakrifis» με την υπογραφή της Γερμανικής Pan Records και απόψε θα παρουσιαστεί ζωντανά στο six d.o.g.s.

ΟΝίκος Βελιώτης, με τους Coti & Ilios, λειτουργούν σαν Mohammad τα τελευταία 3 χρόνια και έχουν ήδη στο ενεργητικό τους 2 κυκλοφορίες στην ανεξάρτητη εταιρεία Antifrost, τo «Roto Vildblomma» και το συλλεκτικό κουτί με 3 δίσκους βινυλίου «Spiriti», ενώ έχουν παίξει σε Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία και F.Y.R.O.M.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ