Η ταινία «Αν» του Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα με συμπαραγωγό τον ΟΤΕ ΤV

Τη δυνατότητα σε 300 φίλους του σινεμά να παρακολουθήσουν πριν από όλους το «Αν...», την πρώτη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, δίνει ο ΟΤΕ TV, συμπαραγωγός της ταινίας, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου στα Village Cinemas, στο The Mall Athens.

Με φόντο την Αθήνα του σήμερα, το «Αν...» παρακολουθεί την ερωτική ιστορία δύο νέων ανθρώπων, από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος σκηνοθετεί, υπογράφει το σενάριο και κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δίπλα του εμφανίζονται η Μαρίνα Καλογήρου, η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Θέμις Μπαζάκα, η Μαρία Σολωμού και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Ο ΟΤΕ TV, συμπαραγωγός της ταινίας, διοργανώνει ειδικό διαγωνισμό, προσφέροντας 150 διπλές προσκλήσεις. Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΟΤΕ ΤV» στο 54260i προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για μία από τις διπλές προσκλήσεις.

Στην πρεμιέρα θα παραβρεθούν και οι συντελεστές της ταινίας.

Υπογράφοντας μία ακόμη συμπαραγωγή, ο ΟΤΕ ΤV στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο και τους δημιουργούς του, ενώ συνεχίζει, μέσα από ειδικές εκδηλώσεις και προνόμια, να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των συνδρομητών του.

Για τον ΟΤΕ TV η αγάπη των συνδρομητών του για τον ελληνικό κινηματογράφο είναι έμπνευση.

i Xρέωση 0,31€ ανά SMS. Όροι συμμετοχής στο otetv.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ