Υφυπουργός Παιδείας: Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή

Στη θέση της επιστρέφει η δασκάλα νηπιαγωγείου που είχε παραπεμφθεί έπειτα από καταγγελίες γονέων, αλλά και παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε ότι συμπεριφορές διατάραξης όπως αυτή της Χρυσής Αυγής δεν θα γίνουν ανεκτές.

«Στη συγκεριμένη περίπτωση, αντίπαλος μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Το αν ακολούθησε ή όχι το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής γιορτής αυτό, θα το συζητήσει με τον Περιφερειακό Διευθυντή, και θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επ' αυτού Επαναλαμβάνω, αντίπαλός μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Αντίπαλός μας παραμένει να είναι η οποιαδήποτε ξενοφοβική ή ρατσιστική δύναμη, αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή, δεν είναι η καθηγήτρια, δεν είναι η Νηπιαγωγός, δεν είναι ο εκπαιδευτικός κόσμος» ήταν τα λόγια του κ. Παπαθεοδώρου σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο υφυπουργός Παιδείας επισήμανε ότι η νηπιαγωγός επέστρεψε στο πόστο της και θα συζητήσει το θέμα με τον Περιφερειακό Διευθυντή.

Τέλος, ο κ. Παπαθεδώρου πρόσθεσε «Είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια διατάραξης –γιατί περί διαταράξεως πρόκειται- από εξωτερικούς θύλακες αποσταθεροποίησης. Νομίζω ότι είμαι σαφής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ