Υφυπουργός Παιδείας: Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Υφυπουργός Παιδείας: Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή

Υφυπουργός Παιδείας: Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θέση της επιστρέφει η δασκάλα νηπιαγωγείου που είχε παραπεμφθεί έπειτα από καταγγελίες γονέων, αλλά και παρέμβαση της Χρυσής Αυγής, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε ότι συμπεριφορές διατάραξης όπως αυτή της Χρυσής Αυγής δεν θα γίνουν ανεκτές.

«Στη συγκεριμένη περίπτωση, αντίπαλος μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Το αν ακολούθησε ή όχι το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής γιορτής αυτό, θα το συζητήσει με τον Περιφερειακό Διευθυντή, και θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επ' αυτού Επαναλαμβάνω, αντίπαλός μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Αντίπαλός μας παραμένει να είναι η οποιαδήποτε ξενοφοβική ή ρατσιστική δύναμη, αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή, δεν είναι η καθηγήτρια, δεν είναι η Νηπιαγωγός, δεν είναι ο εκπαιδευτικός κόσμος» ήταν τα λόγια του κ. Παπαθεοδώρου σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο υφυπουργός Παιδείας επισήμανε ότι η νηπιαγωγός επέστρεψε στο πόστο της και θα συζητήσει το θέμα με τον Περιφερειακό Διευθυντή.

Τέλος, ο κ. Παπαθεδώρου πρόσθεσε «Είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια διατάραξης –γιατί περί διαταράξεως πρόκειται- από εξωτερικούς θύλακες αποσταθεροποίησης. Νομίζω ότι είμαι σαφής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ