ΠΑΣΟΚ: Να γίνει άμεσα η μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Να γίνει άμεσα η μετακίνηση των δημοσίων υπαλλήλων

Την άμεση ολοκλήρωση της μετακίνησης των δημοσίων υπαλλήλων ζητά το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της άμεσης ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετακίνησης των δημοσίων υπαλλήλων τάσσεται το ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα από συνάντηση που είχαν οι υπεύθυνοι των αρμόδιων τομέων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος και Παναγιώτης Ρήγας με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται πως η διαδικασία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη εφαρμογής της «κινητικότητας» των εργαζομένων του δημοσίου τομέα, σημειώνοντας πως θα πρέπει να συνδεθεί με την ενίσχυση υπηρεσιών που έχουν άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση του πολίτη (Ασφαλιστικά Ταμεία, ΚΕΠ, Υπηρεσίες Υπουργείου Υγείας κ.α.).

Όπως σημειώνουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η μετακίνηση των υπό καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων στις νέες τους υπηρεσίες, πρέπει να γίνει πλήρως αντικειμενικά και με αδιάβλητο τρόπο. «Να συνδυαστούν οι πραγματικές ανάγκες του δημοσίου, με την διασφάλιση της απασχόλησης και την αξιοποίηση των μετακινούμενων υπαλλήλων λαμβανομένων υπόψιν των βιοτικών τους συμφερόντων» εξηγούν οι κύριοι Ντόλιος και Ρήγας.

Τέλος, αναφέρουν πως η λογική της σύγκρουσης και η σκόπιμη παραπληροφόρηση που δημιουργεί ανασφάλεια στον εργαζόμενο, παρατείνει το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης, στρέφεται κατά του κοινωνικού συνόλου και τελικά δεν εξυπηρετεί τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ