Οι Times προήγαγαν σε αρχηγό της Χρυσής Αυγής τον Ηλία Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Οι Times προήγαγαν σε αρχηγό της Χρυσής Αυγής τον Ηλία Κασιδιάρη

Οι Times προήγαγαν σε αρχηγό της Χρυσής Αυγής τον Ηλία Κασιδιάρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφιέρωμα στη Χρυσή Αυγή και τη βίαιη συμπεριφορά των βουλευτών της φιλοξένησαν την Τρίτη οι βρετανικοί Times. Αυτό βέβαια που προκαλεί εντύπωση στο άρθρο είναι το γεγονός ότι παρουσιάζει τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ως... αρχηγό του κόμματος!

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων σημειώνεται πως οι «πρωτοεκλεγέντες νεο-ναζί έλληνες βουλευτές» έχουν κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό μεταναστών ακόμα και πολιτικών τους αντιπάλων.

Επίσης στο ρεπορτάζ τους οι Times αναφέρουν πως για τέσσερις από τους 18 βουλευτές έχει ήδη γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, ενώ, παράλληλα, ένας πέμπτος έχει κατηγορηθεί για επίθεση στο δήμαρχο της Κορίνθου.

Οι Τimes στο δημοσίευμά τους ωστόσο, προαγάγουν τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη σε... αρχηγό της Χρυσής Αυγής! Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του που συνοδεύει το δημοσίευμα γράφει: «Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ηγέτης της Χρυσής Αυγής, ερευνάται για επίθεση εναντίον ενός βουλευτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ