Νικόλ Κίντμαν: Έπαθα μεγάλο σοκ όταν ο Τομ μού ζήτησε να χωρίσουμε - iefimerida.gr

Νικόλ Κίντμαν: Έπαθα μεγάλο σοκ όταν ο Τομ μού ζήτησε να χωρίσουμε

Νικόλ Κίντμαν: Έπαθα μεγάλο σοκ όταν ο Τομ μου ζήτησε να χωρίσουμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλο και περισσότερο μιλάει για το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ τον τελευταίο καιρό η Νικόλ Κίντμαν, με τελευταίο παράδειγμα τη συνέντευξή της στο περιοδικό DuJour.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία έχει χωρίσει εδώ και 11 χρόνια από τον Τομ Κρουζ, δήλωσε στο περιοδικό: «Νόμιζα ότι η ζωή μας ήταν τέλεια. Δεν το πίστευα όταν μου είπε να χωρίσουμε. Μου πήρε πολύ καιρό να επανέλθω. Ήταν ένα σοκ σε όλο μου το σύστημα».

Παράλληλα, η 45χρονη Κίντμαν πρόσθεσε: «Ζούσαμε σε μία σαπουνόφουσκα, μόνο οι δυο μας. Γίναμε πολύ εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο. Είχα δεθεί με τον Τομ, θα πήγαινα ως το τέλος του κόσμου μαζί του. Ήμουν εντελώς "χτυπημένη". Ένιωθα τρελά και παθιασμένα ερωτευμένη μαζί του. Αλλά ήμουν πολύ παρορμητική και αδαή».

Το ζευγάρι χώρισε το 2001, μετά από 11 χρόνια γάμου, και το 2006 η Νικόλ παντρεύτηκε τον μουσικό Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, την 4χρονη Σάντεϊ Ρόους και την 2χρονη Φέιθ Μάργκαρετ. «Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η ζωή μου άλλαξε. Ο Κιθ είναι ένα υπέροχος άντρας, που με νοιάζεται και με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Δε θα θέλαμε ποτέ να χωριστούμε», δήλωσε αναφερόμενη στον νυν σύζυγό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ