Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μετά την παραίτηση Φερέιρα - iefimerida.gr

Αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μετά την παραίτηση Φερέιρα

Διαζύγιο και επισήμως του ΠΑΟ με Φερέιρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άντεξε άλλο την πίεση ο Πορτογάλος προπονητής και ο απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ την αποφασή του να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έπειτα από δύο χρόνια στον πάγκο του «τριφυλιού»

Μπορεί ο ισχυρός άνδρας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να μην ήθελε να διώξει τον Φερέιρα, ωστόσο, η αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας και το κακό κλίμα στα αποδυτήρια επέβαλαν ένα ισχυρό σοκ για να κάνει η ομάδα ένα νέο ξεκίνημα.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν την Τετάρτη και έπειτα από μια μακρά συζήτηση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του.

Μετά το τέλος της συνάντησης ειδοποιήθηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και υπέγραψε για να αναλάβει το ρόλο του προπονητή στην ομάδα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα.

Ο Αργεντίνος γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην Παιανία και αποτελεί μια ορθολογική λύση για αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη για το άδοξο τέλος της συνεργασίας με τον Πορτογάλο και αφήνει αιχμές για την «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.

Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ