Γυναίκα καταδικάστηκε να κρατά πλακάτ που έγραφε: Μόνο ένας ηλίθιος θα έκανε ότι έκανα - iefimerida.gr

Γυναίκα καταδικάστηκε να κρατά πλακάτ που έγραφε: Μόνο ένας ηλίθιος θα έκανε ότι έκανα

Γυναίκα καταδικάστηκε να κρατά πλακάτ που έγραφε: «Είμαι ηλίθια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συμβολική τιμωρία επέβαλε δικαστήριο του Κλίβελαντ σε μια 32χρονη ανυπόμονη οδηγό, η οποία ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να προσπεράσει από δεξιά σταματημένο σχολικό λεωφορείο που αργούσε να ξεκινήσει.

Ενώ η 32χρονη Σίνα Χάρντιν είχε ξεκινήσει το απαράδεκτο προσπέρασμά της, αντιλήφθηκε ότι το σχολικό αργούσε γιατί αποβιβαζόταν ανάπηρος μαθητής και σταμάτησε την ανορθόδοξη πορεία της. Ωστόσο, ήταν πια αργά, καθώς περαστικοί και οδηγοί που βρίσκονταν γύρω της είχαν ήδη καλέσει την Τροχαία.

Η γυναίκα οδηγήθηκε τελικά σε δίκη, όμως επειδή δεν έπαθε κανείς τίποτα από την ανεύθυνη οδήγησή της, το δικαστήριο αποφάσισε να την τιμωρήσει με ένα συμβολικό τρόπο, καταδικάζοντάς την να κρατά σε κεντρικό σημείο της πόλης επί δύο ώρες για δύο ημέρες, ένα πλακάτ που έγραφε: «Μόνο ένας ηλίθιος θα οδηγούσε στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποφύγει ένα σχολικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ