Σοκ στη ΔΗΜΑΡ από την απόφαση του Πρωθυπουργού να ακυρώσει το νόμο Ραγκούση - iefimerida.gr

Σοκ στη ΔΗΜΑΡ από την απόφαση του Πρωθυπουργού να ακυρώσει το νόμο Ραγκούση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «οδυνηρή έκπληξη» κάνουν λόγο στη Δημοκρατική Αριστερά μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να ακυρώσει τον «νόμο Ραγκούση» για την ιθαγένεια καθώς η ΔΗΜΑΡ αλλά και προσωπικά ο Φώτης Κουβέλης, είχαν συμφωνήσει απόλυτα και είχαν ενισχύσει τον σχετικό νόμο.

Η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται εκ νέου σε ένα πολύ σοβαρό πολιτικό δίλημμα ή να αρνηθεί την πρόταση Σαμαρά για την ακύρωση του νόμου και να παραμείνει πιστή στις απόψεις της ή να υποστηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης.

Στην πρώτη περίπτωση πρέπει να υποστηρίξει την πολιτική της στο μεταναστευτικό και όλες τις προηγούμενες θέσεις της σχετικά με τον νόμο Ραγκούση. Ας σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των βουλευτών της, όχι απλώς συμφωνεί με τον νόμο Ραγκούση αλλά έχει και πολύ πιο προωθημένες απόψεις, σχετικά με τους μετανάστες και έχει διαφωνήσει απολύτως με το σχέδιο του πρώην υπουργού Χρήστου Παπουτσή για την κατασκευή του φράχτη στον Εβρο.

Στη ΔΗΜΑΡ επικρατεί αναβρασμός αφού αν επιμείνει στις θέσεις της θα έρθει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε μια δεύτερη ανοιχτή ρήξη με την κυβέρνηση αλλά και προσωπικά με τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ