ΠΑΣΟΚ: Δεν θα αλλάξετε το νόμο Ραγκούση χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Δεν θα αλλάξετε το νόμο Ραγκούση χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη

ΠΑΣΟΚ: Δεν θα αλλάξετε το νόμο Ραγκούση χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετο στην κατάργηση του νόμου Ραγκούση εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, το οποίο δηλώνει ότι καμί νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν μπορεί να αναληφθεί βεβιασμένα και χωρίς τη συμφωνία των κομμάτων που την στηρίζουν.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Φώφη Γεννηματά με αφορμή την εντολή που δόθηκε για την κατάργηση του νόμου μετά την πρόταση του ΣτΕ, τονίζεται ότι αφενός η Ιπποκράτους περιμένει τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου για τα θέματα του νόμου 3838/10 προκειμένου να τη μελετήσει, αφετέρου ότι «καμία νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν μπορεί να αναληφθεί βεβιασμένα και χωρίς τη συμφωνία των κομμάτων που την στηρίζουν».

Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως για το ΠΑΣΟΚ παραμένει προτεραιότητα η «διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών των μεταναστών που μεγάλωσαν ή μεγαλώνουν στην χώρα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ