Αυτή είναι το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο - iefimerida.gr

Αυτή είναι το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Αυτή είναι το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά η αγαπημένη ατάκα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο πρέπει να είναι το «αλλάζω τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα». Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι πριν καλά καλά περάσουν δυο εβδομάδες από το τέλος της προηγούμενης σχέσης του με τον Άγγελο της Victoria's Secret Έριν Χέδερτον, έχει ήδη βρει αντικαταστάτρια.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά του το περασμένο Σάββατο – έκλεισε αισίως τα 38 – το ενδιαφέρον του μονοπώλησε όλο το βράδυ η συμπρωταγωνίστριά του στη νέα του ταινία «The Wolf of Wall Street», Μαργό Ρόμπι.

Αυτή είναι το νέο αμόρε του Λεονάρντο Ντι Κάπριο | iefimerida.gr 0

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, αν και το «παρών» στο πάρτι έδωσαν πολλοί celebrities, μεταξύ των οποίων η Μπιγιόνσε, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Κάμερον Ντίαζ, εκείνος μιλούσε σχεδόν αποκλειστικά με την 22χρονη ηθοποιό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ