Διπλό φονικό στο Αγρίνιο-Ζευγάρι νεκρό από τις σφαίρες του γειτονά τους - iefimerida.gr

Διπλό φονικό στο Αγρίνιο-Ζευγάρι νεκρό από τις σφαίρες του γειτονά τους

Διπλό φονικό στο Αγρίνιο-Ζευγάρι νεκρό από τα σκάγια γειτονά τους για ασήμαντη α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρό από τα σκάγια ενός γείτονά του έπεσε ένα ζευγάρι στο Αγρίνιο. Ο λόγος που οδήγησε τον συγχωριανό του ζευγαριού να βγάλει την καραμπίνα του και να τους πυροβολήσει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ασήμαντος...

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο χωριό Παπαδάτες Μακρυνείας. Σύμφωνα με το agrinionews.gr o δράστης φέρεται να είναι κάτοικος του χωριού και να εκτέλεσε το ζευγάρι γειτόνων του για ασήμαντη αφορμή.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τον ενόχλησε η καμινάδα του σπιτιού τους, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως το άτυχο ζευγάρι με το γείτονά του είχαν κτηματικές διαφορές.

Και οι δύο είναι στην ηλικία των 45 με 50 ετών. Η γυναίκα ξεψύχησε αμέσως μόλις δέχθηκε τις σφαίρες, ενώ ο σύζυγός της 45 λεπτά μετά το συμβάν, λίγο πριν φθάσει στον τόπο του εγκλήματος το ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν έπειτα από αρκετή ώρα το δράστη και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ