«Πάσχω από μανιοκατάθλιψη», αποκαλύπτει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - iefimerida.gr

«Πάσχω από μανιοκατάθλιψη», αποκαλύπτει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παγκόσμια αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάσχει από διπολική διαταραχή. Μια αποκάλυψη που έκανε η ίδια στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο τεύχος Δεκεμβρίου του InStyle.

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλει να βγαίνει και να μιλάει για προσωπικά ζητήματα, αλλά νομίζω ότι με το να παραδεχτώ δημόσια ότι υποφέρω από διπολική διαταραχή θα βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να καταλάβουν ότι είναι μία κατάσταση που μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο. Ελπίζω με τον τρόπο αυτό να βοηθήσω ώστε να μην υπάρχει κανένα στίγμα στους μανιοκαταθλιπτικούς και να προσπαθήσω να πείσω όσους υποφέρουν να ζητήσουν άμεσα βοήθεια». Αυτό δήλωσε η αφοπλιστικά ειλικρινής Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο περιοδικό InStyle.

Προσθέτοντας πως «Το πιο έξυπνο πράγμα που έκανα ήταν να σταματήσω να μπαίνω στο διαδίκτυο. Και αυτό επειδή είμαι το είδος του ανθρώπου που βλέπει την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Οπότε, το να διαβάζω αρνητικά σχόλια για μένα, είναι σαν δηλητήριο».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η 46χρονη ηθοποιός μιλάει τόσο αναλυτικά για την ασθένεια από την οποία πάσχει και η οποία την οδηγεί να έχει βίαιες εναλλαγές ανάμεσα στην ακραία χαρά και την ακραία λύπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ