Κεδίκογλου: Ως το τέλος Νοεμβρίου έρχονται σίγουρα τα 31,5 δισ., προσπαθούμε και για τα 44 - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Ως το τέλος Νοεμβρίου έρχονται σίγουρα τα 31,5 δισ., προσπαθούμε και για τα 44

Κεδίκογλου: Ως το τέλος Νοεμβρίου έρχονται σίγουρα τα 31
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη βεβαιότητά του ότι η δόση των 31,5 δισ. (3,2 δισ. είπε ο ίδιος) θα εκταμιευθεί έως το τέλος Νοεμβρίου, πριν μπει ο Δεκέμβριος εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, είπε ότι οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών ήταν σαφείς και σημείωσε ότι ο κ. Σαμαράς εργάζεται προσωπικά για να εξασφαλιστούν επιπλέον πόροι, δηλαδή οι δόσεις των 13 δισ. έως τα 44 δισ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων εταίρων της Τρόικα προκειμένου να υπάρξει σύγκλιση απόψεων για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτό θα συμβεί μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Τελος, ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ότι είναι σχεδόν απίθανο να χρειαστούν νέα μέτρα, ενώ υπογράμμισε ότι το επόμενο «στοίχημα» για την κυβέρνηση, είναι «να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού, με την ανάπτυξη στη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ