Ο Σέρλοκ Χόλμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ απόψε στο θέατρο Αμιράλ - iefimerida.gr

Ο Σέρλοκ Χόλμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ απόψε στο θέατρο Αμιράλ

Ο Σέρλοκ Χόλμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ απόψε στο θέατρο Αμιράλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κλασσικό έργο του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, μεταφέρεται στην σκηνή του θεάτρου Αμιράλ σε μία κωμική διασκευή των Στήβεν Κάννυ και Τζων Νίκολσον. Ο Σκυλος των Μπάσκερβιλ, το θρίλερ με πρωταγωνιστή τον δαιμόνιο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, παίρνει σάρκα και οστά στο θεατρικό σανίδι σε μία ανατριχιαστικά διασκεδαστική παράσταση.

Ο μυστηριώδης θάνατος του Τσαρλς Μπάσκερβιλ που συνδέεται με μία κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια, οδηγεί τον Σέρλοκ Χομλς στα ίχνη ενός απόκοσμου σκύλου-δαίμονα στα ανατριχιαστικά βαλτοτόπια του Νταρτμουρ, όπου τα μεταφυσικά φαινόμενα ξεπερνούν την τετράγωνη λογική του οξυδερκή Χολμς.

Το αγαπημένο «έγκλημα» μεταφέρεται στο Κολονάκι στη σκηνή του θεάτρου Αμιράλ σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου και με πρωταγωνιστές τον Νικόλα Αγγελή, τον Αργύρη Γκαγκάνη και τον Ζήση Ρούμπο που θα παίξουν 18 διαφορετικούς ρόλους ξετυλίγοντας το κουβάρι του μυστηρίου με ταλέντο και πολύ χιούμορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ