Η Βικτώρια Ταγκούλη κλείνει την αυλαία απόψε στον Σταυρό του Νότου club - iefimerida.gr

Η Βικτώρια Ταγκούλη κλείνει την αυλαία απόψε στον Σταυρό του Νότου club

Η Βικτώρια Ταγκούλη κλείνει την αυλαία απόψε στον Σταυρό του Νότου club
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεύτερη και τελευταία προγραμματισμένη εμφάνιση της Βικτώριας Ταγκούλη με τον συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου στον Σταυρό του Νότου club με τίτλο Be-Joue, μας προσκαλεί για μία ακόμη βραδιά να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να συγκινηθούμε μαζί τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά νέα τραγούδια από τον τρίτο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει, καθώς και διασκευές έκπληξη αλλά και παλιότερα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

Το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα (Aretha Franklin, Noir Desir, Δημήτρης Λάγιος, Janis Joplin, Χαΐνηδες, Duke Ellington) θα παρελάσει για μία ακόμη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Μαζί με την Βικτώρια Ταγκούλη στο τραγούδι και τον Χρίστο Θεοδώρου στο πιάνο, θα συμμετέχουν και οι μουσικοί: Κώστας Νικολόπουλος - κιθάρες, Πέτρος Κρεμυζάκης – μπάσο και Νίκος Παγώνης - τύπμπανα

Τετάρτη 7 και 14 Νοεμβρίου
Σταυρός του Νότου Club (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος)
Ώρα προσέλευσης: 22:00
Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί, ποτό: + 2€
2ο ποτό: 8€ ή μπύρα-κρασί: 6€

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ