Κατεβάζει και πάλι ρολά η Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ - iefimerida.gr

Κατεβάζει και πάλι ρολά η Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξανακλείνει η Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) που αντιμετωπίζει προβλήματα χρηματοδότησης.

Η γενική συνέλευση της Σχολής έλαβε νέα απόφαση για «λουκέτο» στα τμήματα της, αποφάσισε ότι θα συγκροτηθεί επιτροπή μελών πανεπιστημιακών για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της Σχολής, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση των μελών της για να επανεκτιμήσουν την στάση τους.

«Μετά από 3 εβδομάδες αναστολής της λειτουργίας της Σχολής, στη διάρκεια της οποίας καταδείχθηκε με ένα σύνολο δράσεων η εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση της και η αδυναμία της να υλοποιήσει τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές της δραστηριότητες, και παρότι η Σύγκλητος ανέδειξε τα συνολικά προβλήματα του Ε.Μ.Π γενικά και τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα της σχολής ειδικότερα, το υπουργείο αρνείται κατηγορηματικά να απαντήσει επίσημα στις αρχές του ιδρύματος πώς προτίθεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά»αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου της Σχολής κ. Σπ. Ραυτόπουλου. «Με τη στάση του αυτή ενισχύει το καθεστώς αβεβαιότητας του μέλλοντος και της λειτουργίας της Σχολής και πολύ περισσότερο υποψίες ότι στόχος του είναι και η αλλαγή της φυσιογνωμίας της Σχολής» αναφέρει ο κ. Ραυτόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ