Παπαρήγα: Η διετής επιμήκυνση θα φέρει και νέα μέτρα - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Η διετής επιμήκυνση θα φέρει και νέα μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική προς όλες τις μεριές άσκησε η γγ του ΚΚΕ από τη Λάρισα όπου παραχώρησε ομιλία υποστηρίζοντας ότι η παράταση του χρόνου προς της Ελλάδα δεν θα διορθώσει την κατάσταση, ενώ, έστειλε και μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η διετής επιμήκυνση δεν φτάνει.

Κατηγόρησε ακόμη τον Αντώνη Σαμαρά ότι αποκρύπτει το γεγονός ότι τα 31 δισ της δόσης πάνε στις τράπεζες , ενώ η επιμήκυνση θα σημάνει και νέα μέτρα.

«Απαιτείται να πάρει ο λαός την εξουσία, να πάρει στα χέρια του την οικονομία και την περιουσία, δίνοντας ώθηση σε ανάπτυξη που δεν θα βρίσκεται στην υπηρεσία των μονοπωλίων», ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα και υποστήριξε ότι η μονομερής διαγραφή του χρέους δεν φθάνει, καθώς χρειάζεται και αποδέσμευση από την ΕΕ.

Στρέφοντας τα βέλη της προς τον Αλέξη Τσίπρα επισήμανε ότι οι απόψεις του περί μείωσης του μισθολογικού κόστους ταυτίζονται με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων.

Η Αλέξα Παπαρήγα αναφέρθηκε και στη στάση των δημάρχων σε σχέση με το θέμα της διαθεσιμότητας των εργαζομένων τονίζοντας: «Βγαίνουν τώρα οι δήμαρχοι που είχαν εκλεγεί με τη ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ή τον ΣΥΡΙΖΑ και μπροστάρηδες υποστηρίζουν τους εργαζόμενους στους δήμους. Όμως από το 2010 η ΚΕΔΕ ήξερε τι θα συμβεί. Τα ήξεραν οι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά αναδείκνυαν τα θετικά του Καλλικράτη. Κι εμείς τα ξέραμε, εμείς τα λέγαμε όμως από τότε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ