Η Λίντσεϊ Λόχαν σε αισθησιακές σκηνές με έναν πορνοστάρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν σε αισθησιακές σκηνές με έναν πορνοστάρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωστός πορνοστάρ θα είναι ο νέος συμπρωταγωνιστής της διάσημης ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν στην ταινία «Canyons»της οποίας το δεύτερο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν στο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1950 δεύτερο τρέιλερ, το οποίο είναι εξ΄ολοκλήρου ασπρόμαυρο, κρατά το ρόλο μιας... αισθησιακής γυναίκας που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας ξεκίνησαν τον Ιούλιο και σταδιακά δίνονται στη δημοσιότητα τα τρέιλερς. Το συγκεκριμένο είναι το δεύτερο κατά σειρά και πιθανότατα θα ακολουθήσει ένα ακόμη, σε εντελώς διαφορετικό στυλ, αφού σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Πολ Σράιντερ, θα είναι εμπνευσμένο από τις κωμωδίες του 1930.

Θέμα της ταινίας η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο χρόνο, είναι οι κίνδυνοι που κρύβουν η σεξουαλική εμμονή και η φιλοδοξία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ