Επιτροπή Ανταγωνισμού: Υφυπουργός του Παπανδρέου «έκαψε» τον έλεγχο για Aegean – Ολυμπιακή - iefimerida.gr

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Υφυπουργός του Παπανδρέου «έκαψε» τον έλεγχο για Aegean – Ολυμπιακή

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Υφυπουργός του Παπανδρέου έκαψε τον έλεγχο για Aegean – Ο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές κατά υφυπουργού της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου άφησε στη Βουλή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης για τους χειρισμούς κατά την πρώτη προσπάθεια συγχώνευσης των δύο μεγάλων αεροπορικών εταιρειών της Ελλάδας.

Εκείνη την περίοδο και αφού είχε απορριφθεί η πρώτη αίτηση, η Επιτροπή έσωσε εντολή να γίνει έλεγχος στα στοιχεία των εταιρειών γιατην κατανομή των δρομολογίων.

Ο κ.Κυριτσάκης τόνισε ότι «ο τότε Υφυπουργός έσπευσε να το πει ο ίδιος ότι θα γίνει έλεγχος με αποτέλεσμα όταν πήγαμε στις εταιρείες να βρούμε τα συρτάρια άδεια!»

«Η μόνιμη παράκληση προς τους υπουργούς Ανάπτυξης είναι κύριοι μην μου καίτε τις υποθέσεις» κατέληξε ο κ. Κιρατσάκης.

Βουλευτές μέλη της Επιτροπής λίγο αργότερα είπαν στους δημοσιογράφους οτι είδαν πίσω από τη συγκεκριμένη αναφορά τον τότε υφυπουργό Νίκο Σηφουνάκη. Ανάμεσα σε άλλα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού έδειξε ικανοποιημένος από την εισπραξιμότητα των προστίμων λέγοντας ότι φτάνει στο 57%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ