Μπαρόζο και Ρομπάι βλέπει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς - iefimerida.gr

Μπαρόζο και Ρομπάι βλέπει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς

Μπορόζο και Ρομπάι βλέπει στις Βρυξέλλες ο Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για τη συνοχή της ΕΕ βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Με την ευκαιρία του ταξιδιού συναντήθηκε το πρωί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ενώ για τις τέσσερις ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπαρόζο δεν ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα έθετε και στους δύο ευρωπαίους αξιωματούχους του αίτημα για άμεση εκταμίευση της δόσης.

Μετά από αυτές τις συναντήσεις, ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου φιλοξενείται η σύνοδος των χωρών της Νότιας και της Ανατολικής Ευρώπης, που τάσσονται υπέρ της διατήρησης και της ενίσχυσης των ευρωπαϊκών πολιτικών για την οικονομική και κοινωνική συνοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ