Νέα παράταση για την αναστολή των πλειστηριασμών - iefimerida.gr

Νέα παράταση για την αναστολή των πλειστηριασμών

Νέα παράταση για την αναστολή των πλειστηριασμών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών προτίθεται να δώσει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από το έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς

Απαντώντας στην ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου ο κ. Σκορδάς ενημέρωσε ότι διεξάγεται κύκλος διαβούλευσης με καταναλωτικές οργανώσεις σχετικά με τη διαμόρφωση νέου θεσμικού πλαισίου.

«Αυτό το πλαίσιο θα αντιμετωπίζει την παρούσα οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει στον δανειολήπτη, χωρίς να υπονομεύεται η προσπάθεια ανασυγκρότησης του τραπεζικού συστήματος μέσω της ανακεφαλαιοποίησης του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκορδάς.

Ως προς το θέμα της παράτασης αναστολής των πλειστηριασμών, η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2012, ο κ. Σκορδάς παραπέμπει σε παλαιότερη δήλωσή του ότι θα δοθεί νέα παράταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ