Αλλάζει το καθεστώς αδειοδότησης επιχειρήσεων στην Αττική - iefimerida.gr

Αλλάζει το καθεστώς αδειοδότησης επιχειρήσεων στην Αττική

Αλλάζει το καθεστώς αδειοδότησης επιχειρήσεων στην Αττική
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς υποστήριξε σε έγγραφο του που απέστειλε στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτημα του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια υποστήριξε πως το υπουργείο έχει προχωρήσει στην άρση όλων εκείνων των εμποδίων που δυσχεραίνουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων και αναφέρει πως έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από θεσμικές μεταρρυθμίσεις.

Προωθούνται λοιπόν οι διαδικασίες για την απλοποίηση της αδειοδότησης των τεχνικών επαγγελμάτων, των μεταποιητικών δραστηριοτήτων και των επιχειρηματικών πάρκων, ενώ υπό εξέταση βρίσκεται και η αναμόρφωση του ειδικού καθεστώτος αδειοδότησης των επιχειρήσεων στην Αττική.

Στο πλαίσιο δε της διαμόρφωσης μιας δημόσιας διοίκησης που ανταποκρίνεται αποτελεσματικότερα στις σύγχρονες ανάγκες, ο υφυπουργός Ανάπτυξης ανέφερε την ψηφιακή πλατφόρμα «Start-up Greece», που έχει δημιουργηθεί με στόχο την παροχή ενημέρωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης σε όποιον θέλει να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση, να την ενισχύσει μέσω συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα ή και να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτούμενες διαδικασίες, το νομοθετικό πλαίσιο κ.λπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ