Διάσημος ηθοποιός έδειρε φοιτητή επειδή του πήρε το καπέλο - iefimerida.gr

Διάσημος ηθοποιός έδειρε φοιτητή επειδή του πήρε το καπέλο

Διάσημος ηθοποιός έδειρε φοιτητή επειδή του πήρε το καπέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ θέλουν να πλασάρουν την εικόνα του καλού παιδιού. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που τείνουν πλέον να γίνονται είδηση περισσότερο για τους καβγάδες στους οποίους μπλέκουν, παρά για τη δουλειά τους. Κι αυτός είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Σία Λαμπέφ, ο οποίος σε επίσκεψή του στο Λονδίνο είπε να πιεί τις μπύρες του σε μια τοπική παμπ, αλλά κατέληξε να παίξει ξύλο και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο 26χρονος ηθοποιός μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Nymphomaniac», Μία Γκοθ και κάποιους άλλους φίλους του, μπήκε στην παμπ αρκετά ευδιάθετος, ενώ ήταν πολύ φιλικός με τους θαμώνες που του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ωστόσο, κάποια στιγμή, εκεί που έδινε αυτόγραφα, ένας φοιτητής ολίγον μεθυσμένος, τον πλησίασε και του πήρε το καπέλο που φορούσε χωρίς να τον ρωτήσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Σία το ζήτησε πίσω ευγενικά, αλλά όταν εκείνος αρνήθηκε να το επιστρέψει ο ηθοποιός άρχισε να τον χτυπάει.

Διάσημος ηθοποιός έδειρε φοιτητή επειδή του πήρε το καπέλο | iefimerida.gr 0

Τελικά οι θαμώνες χώρισαν τους δύο άντρες, ενώ δεν ξεκαθαρίστηκε αν ο ηθοποιός πήρε πίσω το καπέλο-πέτρα του σκανδάλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ