Η Μπίλι Χόλιντεϊ ζωντανεύει απόψε στη σκηνή του Passport στον Πειραιά - iefimerida.gr

Η Μπίλι Χόλιντεϊ ζωντανεύει απόψε στη σκηνή του Passport στον Πειραιά

Η Μπίλι Χόλιντεϊ ζωντανεύει απόψε στη σκηνή του Passport στον Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lady Day, η «κυρία που τραγουδούσε τα μπλουζ», ζωντανεύει απόψε, σχεδόν 50 χρόνια μετά το θάνατό της με ένα μοναδικό αφιέρωμα στον χώρο πολιτισμού Passport στον Πειραιά, με αφορμή την επανέκδοση της αυτοβιογραφίας της.

Οι Εκδόσεις 'Αγρα και το Passport, διοργανώνουν μια βραδιά-αφιέρωμα στην Μπίλι Χόλιντεϊ. Μία πολυτάραχη ζωή με βιασμούς, πορνεία, προβλήματα με τον νόμο που εν τέλει γέννησε ένα υπέρλαμπρο αστέρι στο μουσικό στερέωμα της μπλουζ, περιγράφεται στο βιβλίο με τίτλο «Η κυρία τραγουδάει τα μπλουζ».

Στην αποψινή εκδήλωση η Φένια Παπαδόδημα και η Μαρία Φαραντούρη, μαζί με τρεις μουσικούς από το τμήμα τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου, θα ερμηνεύσουν τραγούδια της Μπίλλυ, ενώ παράλληλα, θα προβληθεί σπάνιο υλικό με την ίδια την Μπίλλυ Χόλιντεϋ να τραγουδά.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012,
Passport (Καραΐσκου 119, Πειραιάς) Πληροφορίες 210 4296401
Ώρα Έναρξης: 20.00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ