Αριστερή Πρωτοβουλία κατά Γιώργου με αφίσα... του Ανδρέα - iefimerida.gr

Αριστερή Πρωτοβουλία κατά Γιώργου με αφίσα... του Ανδρέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Με αυτή την φράση – σύνθημα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί κατά της κυβερνητικής πολιτικής, η Αριστερή Πρωτοβουλία του κόμματος.Κυκλοφορώντας, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή μία αφίσα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η μεγαλύτερη εσωκομματική τάση του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει το μήνυμά της 'η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δεν εκχωρείται', ως 'πιο επίκαιρο από ποτέ'. Ασκώντας 'σκληρή αντιπολίτευση' εκ των έσω, η τάση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, κάνει λόγο για μία δύσκολη περίοδο για τον λαό και τον τόπο, για 'μαζική απογοήτευση' και φόβο για το μέλλον καθενός από τους πολίτες. «Σε μία περίοδο που η χώρα μοιάζει να κινείται στο όριο της γενικευμένης κοινωνικής έκρηξης, σε μία περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, το μήνυμα της επαναφοράς στις αρχές και τις αξίες για τις οποίες όλοι μας στρατευθήκαμε στο ΠΑΣΟΚ είναι και αναγκαίο και χρήσιμο», αναφέρει, κάνοντας λόγο για 'σκληρή επίθεση' στα δικαιόματα του λαού και τον δημόσιο πλούτο της χώρας.

«Αν κάποιοι ξέχασαν ή δεν συναντήθηκαν με τα οράματα των χιλιάδων φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να μας πείσουν για συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές, εμείς και θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε για τα οράματά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, με την αφίσα που τη συνοδεύει να επαναφέρει τις αξίες του κόμματος για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ