«Πράσινη» συναυλία στο Ρυθμός Stage με Άννα Μπουρμά και Ελένη Τσαλιγοπούλου - iefimerida.gr

«Πράσινη» συναυλία στο Ρυθμός Stage με Άννα Μπουρμά και Ελένη Τσαλιγοπούλου

«Πράσινη» συναυλία στο Ρυθμός Stage με Άννα Μπουρμά και Ελένη Τσαλιγοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντλώντας έμπνευση από την παγκόσμια εκστρατεία της Greenpeace για την Αρκτική, η Άννα Μπουρμά, σε συνεργασία με ξεχωριστούς καλλιτέχνες, θα βρεθεί την Παρασκευή στη σκηνή του Ρυθμός Stage, όπου θα παρουσιάσει τραγούδια από τον δίσκο «Τα Ρόδα της Αυλής» και διασκευές παλιών τραγουδιών που έχει ενορχηστρώσει ο Τάκης Μπουρμάς.

Μαζί της θα βρίσκονται ο Τάκης Μπουρμάς, η Μελίνα Κανά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, καθώς και επτά μουσικοί εκ των οποίων τρεις είναι περκασιονίστες.

Το τραγούδι της έναρξης, που ηχογραφήθηκε ειδικά για τις ανάγκες της παράστασης, υπογράφει μουσικά ο Τάκης Μπουρμάς και στιχουργικά ο Νίκος Ζούδιαρης.

Μέσα από τις παραστάσεις αυτές, η Άννα Μπουρμά περνάει ένα κοινωνικό μήνυμα οικολογικής συνείδησης και μέρος της τιμής του εισιτηρίου θα δοθεί στην Greenpeace για την υποστήριξη της δράσης της.

22:30Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
16 Νοεμβρίου - 23 Νοεμβρίου - 30 Νοεμβρίου - 7 Δεκεμβρίου
Έναρξη:
Είσοδος 12,00 (με μπύρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ