«Έχω μια σχέση βαθιάς αγάπης με τον Λαζόπουλο», δηλώνει ο Παπακαλιάτης - iefimerida.gr

«Έχω μια σχέση βαθιάς αγάπης με τον Λαζόπουλο», δηλώνει ο Παπακαλιάτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «συγγενική» σχέση του με το Λάκη Λαζόπουλο και το πως αισθάνεται για τα χρήματα που έβγαλε από την δουλειά του είναι τα δυο πιο ενδιαφέροντα πράγματα που προέκυψαν από την συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ.

«Νιώθω ότι είναι μια σχέση σεβασμού, εκτίμησης και πολύ βαθιάς αγάπης, σχεδόν συγγενικής, με τον Λάκη Λαζόπουλο. Εγώ δεν είχα μεγάλο αδερφό, ήμουν εγώ ο πρώτος, ο αρχηγός, αυτός που θα φρόντιζα για όλους οπότε ήταν πολύ ωραίο τότε που ήμουν είκοσι υπήρχε ένας άνθρωπος ανά πάσα στιγμή θα με συμβούλευε, θα με βοηθούσε».

Αυτό δήλωσε στην συνέντευξή ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαψεύδοντας επιπλέον τις φήμες ότι υπάρχει πλέον ψυχρότητα στην μεταξύ τους σχέση «Δεν υπήρξε ποτέ ψυχρότητα μεταξύ μας, απλά έχουμε διαφορετικές ζωές και επιλογές. Όπως και με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που ειδικά κάποια περίοδο ήμασταν αυτοκόλλητοι φίλοι».

Όσον αφορά τα χρήματα που έχει κερδίσει, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής είχε να πει «Ναι, έχω κερδίσει χρήματα αλλά δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχικά γι'αυτό, γιατί δούλεψα σκληρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ