Χρεοκόπησε ο σταρ του CSI Las Vegas-Είναι ένα βήμα πριν την φυλακή - iefimerida.gr

Χρεοκόπησε ο σταρ του CSI Las Vegas-Είναι ένα βήμα πριν την φυλακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πάλαι ποτέ πιο σέξι τηλεοπτικός ηθοποιός και σταρ του CSI Las Vegas, Γκάρι Ντούρνταν, δήλωσε πτώχευση στα τέλη Αυγούστου εξαιτίας χρεών που αγγίζουν τα 2 εκ. δολάρια. Ένα ακόμη επεισόδιο στην συνεχιζόμενη κατρακύλα του, με διαδοχικές συλλήψεις για χρήση κοκαΐνης, πρόκληση ατυχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών και ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του.

Πάνε τέσσερα χρόνια από την στιγμή που ο Γουόρικ Μπράουν, ο επί οχτώ χρόνια σέξι αναλυτής του CSI Las Vegas, έφυγε από το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό franchise της τελευταίας δεκαετίας. Και τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Χρεοκόπησε ο σταρ του CSI Las Vegas-Είναι ένα βήμα πριν την φυλακή  | iefimerida.gr 0

Ξεκινώντας με την σύλληψή του το 2008 στο Palm Springs για κατοχή κοκαΐνης και ecstasy, συνεχίζοντας με την σύλληψή του το 2010 επειδή έπεσε με το αυτοκίνητό του (στο οποίο βρέθηκαν υπνωτικά χάπια) πάνω σε δυο παρκαρισμένα οχήματα και ολοκληρώνοντας το τρίπτυχο το 2011 με την σύλληψή του για το σπάσιμο της μύτης της πρώην φιλενάδας του Νικόλ Κανιζάρο πάνω σε ένα καβγά.

Χρεοκόπησε ο σταρ του CSI Las Vegas-Είναι ένα βήμα πριν την φυλακή  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το TMZ τον περασμένο Αύγουστο ο Γκάρι Ντούρνταν αναγκάστηκε να δηλώσει πτώχευση εξαιτίας των χρεών του που ανέρχονται σε 1,689,704 δολάρια. Και αυτό παρότι συνεχίζει να λαμβάνει 14,883 δολάρια το μήνα από δικαιώματα προβολής του CSI ανά τον κόσμο.

Αυτή την στιγμή ο 45χρονος έχει μείνει με 200 δολάρια στην τσέπη και μια «φαγούρα» στην μύτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ