Εκλάπησαν κλειδιά από τον Πύργο του Λονδίνου - Κίνδυνος για τα σκήπτρα της βασίλισσας Ελισσάβετ Β' - iefimerida.gr

Εκλάπησαν κλειδιά από τον Πύργο του Λονδίνου - Κίνδυνος για τα σκήπτρα της βασίλισσας Ελισσάβετ Β'

Εκλάπησαν κλειδιά από τον Πύργο του Λονδίνου όπου φυλάσσονται τα σκήπτρα της βασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αλλαγή αρκετών κλειδαριών από πόρτες του διάσημου Πύργου του Λονδίνου, όπου εκτίθενται τα κοσμήματα του Βρετανικού Στέμματος προχώρησαν οι υπεύθυνοι του μνημείου.

Όλα ξεκίνησαν από την έρευνα της βρετανικής αστυνομίας για την παράνομη είσοδο αγνώστου στον Πύργο τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου, που οδήγησε στο συμπέρασμα πως είχαν κλαπεί αρκετές αρμαθιές κλειδιών που επέτρεπαν την πρόσβαση στην κινητή γέφυρα που βρίσκεται πάνω από τον Τάμεση, στο εστιατόριο και στις αίθουσες εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου της υπηρεσίας ασφαλείας του Πύργου, τα αμύθητης αξίας αντικείμενα που βρίσκονται στις αίθουσές του δεν κινδύνευσαν, αφού ο άγνωστος δεν μπόρεσε να εισέλθει στο εσωτερικό του, καθώς εντοπίστηκε άμεσα.

«Ξεκινήσαμε μία εσωτερική έρευνα, η οποία αποφάνθηκε πως το σύστημά μας είναι πολύ ασφαλές», πρόσθεσε ο ίδιος και υπογράμμισε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι διαδικασίες δεν τηρήθηκαν επακριβώς, όπως θα έπρεπε, προσδιορίζοντας πως έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ